Minciunile din manualele de biologie şi geografie

Acum 2-3 ani am descoperit conferinţele despre creaţionism ţinute de Kent Hovind şi mi s-au părut excepţionale. Ştiam că vârsta pământului nu e de câteva milioane de ani aşa cum susţin unii oameni de ştiinţă, care nu cred în Dumnezeu, şi stiam că Sfinţii Părinţi ne zic că lumea a fost creată acum aproximativ 7000 de ani, dar nu văzusem nicio dovadă, nu auzisem părerea niciunui om de ştiinţă care crede în Dumnezeu.

În semninariile sale Kent Hovind ne vorbeşte de toate minciunile din manualele noastre de biologie şi geografie, pe care le-am înghiţit de când eram mici şi până acum, fără să ne punem vreodată problema dacă ele sunt adevărate sau nu. Nici un manual din şcoală nu vorbeşte de Dumnezeu sau nu aduce aminte măcar în treacăt că El ar fi Creatorul lumii.

Kent Hovind aduce dovezi foarte simple şi uşor de înţeles, care arată cât de mincinoasă este teoria Big-Bangului, teoria creării lumii din explozia unui punct. Tot el ne pune la dispoziţie o serie întreagă de cărţi scrise de oameni de ştiinţă care cred în Dumnezeu, dar pe care sistemul universitar şi preuniversitar nu-i promovează şi nu-i plătesc.

Mai jos postăm filmul seminarului “Vârsta pământului” împărţit în 16 filmuleţe mai mici, pentru a fi uşor de vizionat. Seminarul e în limba engleza. Având în vedere că suntem asaltaţi din toate părţile (Discovery, National Geographic, Animal Planet, reviste, ziare, filme) de ideea că lumea are 14 milioane de ani, acest filmuleţ ne va clarifica şi mai mult ceea ce spun Sfinţii Părinţi, că lumea a fost creată odată cu omul, şi împreună au aproximativ 7000 de ani, aşa cum ne spune Sfânta Scriptură.

PARTEA 1


 

PARTEA2


 

PARTEA 3


 

PARTEA 4


 

PARTEA 5


 

PARTEA 6


 

PARTEA 7

 


 

PARTEA 8


 

PARTEA 9


 

PARTEA 10


 

PARTEA 11

PARTEA 12


 

PARTEA 13


 

PARTEA 14


 

PARTEA 15


 

PARTEA 16


 

 

Sursa: Ortodoxia Tinerilor